Дієтолог назвала кращий напій для зниження тиску

Відомий дієтолог Лорен Харріс-Пінкус виділила один напій, який необхідно вживати в ранкові години, щоб нормалізувати артеріальний тиск. Мова йде про трав’яний чай каркаде.

Як підкреслила фахівець, цей напій буде особливо корисним в ранкові години для пацієнтів з гіпертонією першої стадії, і для тих людей, які тільки іноді скаржаться на скачки тиску, тобто мова йде про предгіпертонію. Також дієтолог зазначила, що для максимального результату каркаде рекомендується пити до 3 разів на день. Спеціаліст послалася на останні дослідження вчених і підкреслила, що вони змогли довести, що саме три чашки каркаде в день працюють як деякі лікарські препарати.

Щоб цей напій мав ще більший ефект, доктор рекомендує кожного разу додавати в нього трохи гранатового соку, причому свіжовичавленого.

«У соку граната міститься велика кількість антиоксидантів. В кісточках є антоціани, а в шкірці – еллагітанніни. Все це робить гранат дуже корисним», – додала дієтолог.

Нагадаємо, що раніше вчені назвали напій, який допомагає лікувати безсоння. Вони наголошували на тому, що всього одна склянка вишневого соку за пару годин до сну забезпечує тривалий і повноцінний відпочинок в нічні години.

Поділись


Новини партнерів