Корейські дієтологи назвали найкориснішу кашу на сніданок

Гречана крупа є однією з найпопулярніших в Україні та деяких інших країнах, проте про унікальні властивості цього продукту тепер знають практично в усьому світі. Фахівці і з Південної Кореї провели масштабний експеримент і стверджують, що гречана каша є найкращим продуктом на сніданок.

В ході масштабного дослідження вчені довели, що регулярне вживання гречки є кращою профілактикою розвитку раку товстої кишки, молочної залози і шлунку. Крім того, включення в раціон гречки сприяє поліпшенню роботи шлунково-кишкового тракту. У лушпинні цієї крупи фахівці виявили речовини, що володіють протираковими властивостями. Корейські вчені також підкреслили, що регулярне вживання цієї каші на сніданок буде сприяти підвищенню рівня хорошого холестерину.

Цю інформацію також підтвердили фахівці зі Сполучених Штатів і відзначили, що під час дослідження також змогли встановити, що гречка на сніданок допомагає знизити рівень цукру в крові. Крім цього, люди, які регулярно вживають гречану кашу, набагато рідше стикаються із захворюваннями серця і судин. Вчені нагадали, що до вживання гречаної каші практично немає протипоказань, і вона рекомендована для сніданку і дорослим, і дітям.

Поділись


Новини партнерів