Експерти розповіли про найнебезпечніше поєднання дині з іншими продуктами

Диня є одним з найбільш корисних продуктів, і багато людей включають її в щоденний раціон харчування в літні та осінні місяці. Дієтологи розповіли, як правильно вживати диню, а також з якими продуктами вона не поєднується.

Зокрема, фахівці нагадали, що диня містить багато фолієвої кислоти, кальцію, магнію, заліза і різних вітамінів. Її рекомендується включати в раціон пацієнтам з ревматизмом і подагрою. Однак вона є досить калорійним продуктом, більше того, надмірне вживання дині може викликати серйозний розлад кишечника. Медики не радять запивати диню водою, а також поєднувати її з молочними продуктами, в тому числі і з йогуртами.

Диню потрібно вживати як самостійний продукт, наприклад, в якості перекусу або за годину до основного прийому їжі. Нагадаємо, раніше група інших дієтологів пояснила, як правильно скидати зайві кілограми за допомогою дині і кавуна. Як відзначили фахівці, щоб скинути зайву вагу, достатньо щодня замінювати повноцінний прийом їжі декількома дольками кавуна або дині.

Поділись


Новини партнерів