Лікар розповіла, які продукти можуть призвести до загибелі клітин підшлункової залози

Відомий ендокринолог Зухра Павлова розповіла, що деякі продукти харчування призводять до тяжких наслідків для підшлункової залози. Вона підкреслила, що вживання окремих продуктів харчування провокує не тільки накопичення жиру в підшлунковій залозі, але й призводить до повної загибелі її клітин.

Спеціаліст наполегливо радить відмовитися від вживання висококалорійної їжі і різних солодощів. За її словами, переїдання і надмірне захоплення такими продуктами провокує загибель клітин підшлункової залози. Лікар пояснила, що вживання солодощів і калорійних продуктів призводить до швидкого накопичення жирової тканини, через що в підшлунковій залозі починаються небезпечні запальні процеси.

Також ендокринолог дала кілька рекомендацій по режиму харчування. Вона зазначила, що перерва між прийомами їжі повинна бути не більше як 5 годин і не менше 3 годин. Оптимальний режим харчування – це близько 4 годин між повноцінними трапезами. Такий інтервал харчування допоможе активувати ферменти, які відповідають за регулювання рівня ліпідів в крові.

Поділись


Новини партнерів