Медики розповіли про користь звичайної зелені

Індійські медики розповіли, чому необхідно включити в раціон щавель. Фахівці розповіли, що щавель особливо корисний в спекотну погоду, оскільки багатий на кальцій, калій, магній, залізо і переповнений вітамінами, а, як відомо, саме ці речовини швидко вимиваються з організму разом з потом при високій температурі повітря.

Невелику порцію щавлю необхідно вживати щодня. Він не тільки допомагає заповнити дефіцит багатьох речовин, але й усуває проблеми з кишечником і шлунком. У щавлі містяться унікальні харчові волокна, які призводять до зниження рівня холестерину і захищають роботу серця. В ході досліджень було доведено, що щавель зменшує ризик розвитку інсульту, інфаркту та атеросклерозу.

А ще ця зелень дуже корисна для зору. Щавель є рекордсменом за вмістом вітаміну А, який позитивно впливає на зір і сприяє зменшенню дегенерації жовтої плями і катаракти.

Поділись


Новини партнерів