Лікар назвав продукт, який перешкоджає утворенню тромбів

Утворення тромбів в судинах – це дуже небезпечний процес, який в підсумку призводить до закупорювання вен і крововиливів. Щоб цього не відбувалося медики рекомендують дотримуватися правильного харчування, а також займатися фізичними навантаженнями. Лікар Михайло Гінзбург порадив вживати в їжу річкову і морську рибу для профілактики тромбозу.

За словами фахівця, морська і річкова риба практично однаково впливає на організм, проте в них все ж є відмінності. Медик зазначив, що в цілому вживанням риби позитивно впливає на організм і омолоджує його, в той час як вживання м’яса має зворотний ефект.

“Є дослідження, які показують, що вживання риби два-три рази на тиждень допомагає прожити нам на три з половиною роки довше, а вживання м’яса з тією ж частотою, навпаки, зменшує ймовірну тривалість життя на такий же термін”, – зазначив Гінзбург.

Поділись


Новини партнерів