Дієтологи з США визначили кращі продукти для зниження ваги

Група дієтологів зі Сполучених Штатів склала рейтинг з продуктів, які прискорюють процес схуднення. Фахівці підкреслили, що включення цих продуктів в щоденний раціон сприятиме повільному схудненню навіть в тому випадку, якщо людина не обмежує себе у вживанні їжі.

На перше місце дієтологи поставили бобові, включаючи горох, сочевицю і нут. На другому місці рейтингу опинився авокадо. За словами експертів, в авокадо містяться здорові жири, які знижують апетит і запобігають переїданню. Авокадо можна вживати під час повноцінної трапези, а також в якості перекусу. Кращим продуктом для схуднення американські дієтологи також назвали волоські горіхи. За їх словами, волоські горіхи необхідно вживати щодня, але не більше 30 грамів. Цей продукт також знижує апетит і швидко насичує.

А ще в щоденний раціон потрібно включити полуницю, яка є джерелом флавоноїдів, що підтримують здорову вагу. Крім цього, фахівці з США рекомендують включити в щоденний раціон натуральний грецький йогурт, фісташки, арахіс, макарони з твердих сортів пшениці, курячі яйця і зелений чай.

Поділись


Новини партнерів