Кім Кардаш’ян відсвяткувала день народження сина без колишнього чоловіка Каньє Веста

9 травня синові 40-річної Кім Кардаш’ян та 43-річного Каньє Веста Псалмы виповнилося два роки. Вчора телезірка поділилася в соцмережі знімками з торжества. Як завжди, воно не було скромним – імениннику Кім влаштувала грандіозну тематичну вечірку.

Судячи по знімках, Псалмы захоплюється будівельною технікою: на його дні народженны були справжній екскаватор, пісочниця з будівельними кранами і іграшкові машинки. Сам винуватець торжества приміряв на себе помаранчевий світловідбиваючий жилет і каску.

Свято, схоже, пройшло в будинку зоряної сім’ї в Каліфорнії. День народження сина Кім відзначала в колі сім’ї, однак батька дітей вона чи то не покликала, чи то Вест не прийшов на свято за власним бажанням – ні на одній з фотографій його немає.

Зараз подружжя знаходиться в процесі розлучення. Як насправді складаються стосунки у пари, сказати складно. Одні інсайдери стверджують, що вони зуміли зберегти хороші відносини. Інші, навпаки, говорять, що останнім часом протиріччя між Вестом і Кардаш’ян загострилися. Вест проте продовжує носити обручку. Сподівається він повернути дружину або робить це за звичкою, невідомо.

Однак Кім, говорять, вже готова йти далі і хоче розвиватися і в кар’єрі, і в особистому житті. Їй вже навіть встигли приписати роман з відомим репортером CNN Ваном Джонсом.

Однак головним для неї є діти. Проти спілкування колишнього чоловіка з ними Кім при цьому не заперечує. Подружжя домовилися, що жити вони будуть в сімейному особняку пари в Лос-Анджелесі, який Каньє погодився залишити дружині і дітям. При цьому він може їх відвідувати в будь-який час.

У Кім Кардаш’ян і Каньє Веста є четверо дітей: семирічна Норт, п’ятирічний Сейнт, трирічна Чикаго і дворічний Псалмы. Двоє молодших дітей пари з’явилися на світ за допомогою сурогатних матерів.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Поділись


Новини партнерів