Дієтолог назвала головні помилки при схудненні

Відомий дієтолог Анжеліка Дюваль перерахувала основні помилки, які допускають люди в процесі схуднення. Фахівець зазначила, що головною помилкою всіх тих, хто намагається схуднути є різка зміна режиму харчування.

За її словами, це дуже шкодить здоров’ю, і вважається неправильним підходом до схуднення. Іноді через різку зміну харчування швидко обвисає шкіра, людина стає млявою, також може виникнути алергічна реакція. Щоб процес схуднення був менш безпечним, дієтолог рекомендує включити в раціон деякі БАДи і трави, які будуть сприяти очищенню організму. Коли людина худне, жирові клітини розщеплюються і виділяють небезпечні токсини, і саме з цієї причини потрібно приймати БАДи.

Ще однією помилкою тих, хто худне дієтолог називає прийом різних жироспалювачів. Такі добавки вкрай негативно можуть позначитися на роботі серця. Нагадаємо, раніше дієтологи розповіли, що без дотримання питного режиму скинути вагу не вийде в тому випадку, якщо людина не змінить раціон харчування, але при цьому почне займатися спортом.

Поділись


Новини партнерів