Вчені розповіли, як за допомогою йогурту боротися з раком

За результатами роботи фахівців західно-китайського інституту фундаментальної і судової медицини Сичуаньського університету, за допомогою йогурту можна знизити ризик розвитку раку на 19%. При цьому вчені Медичного центру Університету Вандербільта довели, що додавання в раціон клітковини знижує загрозу виникнення онкології на 33%. Виявилося, що дві і більше порцій йогурту в тиждень блокують розвитку аденоми в прямій кишці, яка в подальшому може перетворитися в злоякісне утворення.

Крім цього продукт знижує ризик передчасної смерті, а також інсульту, інтоксикації і депресії. Йогурт допомагає стабілізувати артеріальний тиск у представниць слабкої половини, а що містяться в ньому пробіотики полегшують симптоми вовчака. Також продукт запобігає отруєння важкими металами, заповнює дефіцит вітамінів і допомагає позбавитися від зайвої ваги.

При цьому медики рекомендували звертати увагу на склад йогурту. У нього повинні входити натуральні інгредієнти. Вживати кисломолочний напій слід через 2 години після їжі, а відразу після цього потрібно прополоскати ротову порожнину.

Йогурт категорично не рекомендується підігрівати або розводити окропом. Також їм не можна запивати таблетки. При гіпертонії або гіпотонії, порушеннях роботи серця, виразкової хвороби, цукровому діабеті вживати продукт вчені не радять. Крім фахівці не рекомендують давати продукт немовлятам.

Поділись


Новини партнерів