3 засоби, які допоможуть швидко заспокоїти подразнену шкіру

Почервоніння шкіри – поширена проблема. Його може викликати кілька причин, таких як сухість шкіри, подразнення або стан, такий як розацеа. Якщо не вживати заходів, це може викликати почуття дискомфорту, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Місцеве застосування деяких інгредієнтів може допомогти вам заспокоїти шкіру та зменшити почервоніння, сухість та подразнення шкіри. Дерматолог Геєтика Гупта Міттал назвала кілька інгредієнтів, які допоможуть вам сказати почервонінням шкіри “бувай”. Ці інгредієнти також мають інші корисні для шкіри властивості.

Ось 3 найефективніші інгредієнти, які швидко знімуть почервоніння і подразнення:

Алое. Це природний засіб для шкіри, який допомагає її зволожити і заспокоїти. Гель алое має цілий спектр переваг для вашої краси. Він корисний не лише для шкіри, а і для волосся, тож існує багато способів ввести його у свою рутину з догляду за собою. Ви можете наносити його просто на обличчя, або ж змішати зі своїм звичайним кремом.

Вітамін С. Вітамін С корисний не лише для імунної системи, але і для шкіри також. Він входить до складу багатьох фабричних засобі в для догляду за шкірою, а з продуктів, які мають його високий вміст, виготовляють прекрасні домашні маски. Серед іншого, вітамін С має протизапальні властивості, які допомагають йому знімати почервоніння та подразнення.

Пептиди. За останні роки пептиди стали трендом в індустрії краси, і не даремно. Пептиди допомагають заспокоїти подразнену шкіру. Ви можете звернутися за допомогою до дерматолога, щоб вибрати найкращий засіб для вашого типу шкіри.

Якщо почервоніння довго не зникає або якщо воно супроводжується іншими симптомами, якомога швидше відвідайте дерматолога.

Поділись


Новини партнерів