Який простий напій може зробити вашу шкіру здоровою та сяючою цієї зими

Початок нового року – це гарний привід сформувати здорові звички, які зроблять вашу  шкіру рівною та красивою. Здорове харчування може зіграти в цьому важливу роль. Є багато корисних для шкіри продуктів, зокрема фрукти, овочі та соки з них. Цієї зими ви можете приготувати простий напій, який примусить вашу шкіру сяяти зсередини, пише Жіночий світ з посиланням на NDTV Doctor.

Вам знадобиться лише три прості інгредієнти, які можна знайти практично будь-де. Вони не лише допоможуть вам у догляді за шкірою, а і зміцнять загальне здоров’я організму.

Візьміть шматочок імбиру, дві гілочки кінзи і один середній помідор. Змішайте всі інгредієнти в блендері до однорідності. Так ви отримаєте смачний та корисний напій, який потрібно пити щоранку.

Дієтолог Ловнеет Батра пояснює, що і імбир, і кінза, і помідори відомі своїми корисними для шкіри властивостями. Вони допомагають їй швидше відновлюватись та роблять її сяючою. Помідори сприяють зменшенню утворення шкірного сала, надлишок якого може викликати появу прищів.

Імбир же відомий тим, що допомагає вирівняти тон шкіри. Також він зміцнює здоров’я кишечника, яке безпосередньо позначається на стані шкіри.

Корисним такий напій робить величезна кількість поживних речовин. Зокрема помідори є відомим джерелом фолієвої кислоти, вітамінів С та К, калію, тощо. Тому помідори часто рекомендують вживати у їжу, а також використовувати в якості інгредієнта домашньої косметики тим, хто хоче мати здорову шкіру.

Поділись


Новини партнерів