Найкорисніші напої для покращення метаболізму і схуднення

618827598

Напої, які допомагають схуднути, умовно можна розділити на два типи: перший – це чаї і відвари, до складу яких входять компоненти, які поліпшують обмін речовин, наприклад червоний перець, кориця або імбир, а другі – це коктейлі та смузі, які призначені для заміни одного з прийомів їжі.

Малинова вода

Інгредієнти: свіжа малина – 2 ст. л., вода – 1 л.

Приготування і застосування

Ягоди розім’яти, залити водою, перемішати і дати настоятися 10-15 хвилин.

Настій шипшини

Інгредієнти: вода – 1 л, шипшина – 3 ст. л.

Приготування і застосування

Ягоди вимити, скласти в термос, залити окропом і залишити мінімум на 4 год, а краще на ніч.

Про користь шипшини знають, всі. Вона безперечний лідер за кількістю вітамінів С, Е, К і В. Крім цього, в ній міститься дуже багато заліза, калію, магнію і фосфору.

Шипшина має властивість покращувати кровотворення і підвищувати гемоглобін, за рахунок чого загоєння ран відбувається значно швидше. Також вона є прекрасним сечогінним і жовчогінним засобом, надає бактерицидний ефект.

Відвар вишневих гілочок

Інгредієнти: вода – 1 л, гілочки вишні – 4-5 шт.

Приготування і застосування

Вишневі гілочки відварити в окропі близько 10 хвилин. Потім відвар разом з гілочками перелити в термос і дати настоятися 2-3 години.

У вишневих гілочках, крім вітамінів, мінералів і ферментів, міститься також висока кількість фолієвої кислоти.

Каркаде

Інгредієнти: вода – 1 л, каркаде – 3 ст. л.

Приготування і застосування

Залити каркаде водою температури приблизно 80 ° С (ні в якому разі не заварювати окропом!) І дати настоятися 7-10 хвилин. Цей напій хороший як в гарячому, так і холодному вигляді.

Гібіскус містить унікальний набір вітамінів, біофлавоноїди, пектини і рекордну кількість амінокислот – тринадцять. Він допомагає організму відтворювати нові клітини, покращує травлення, позбавляє від токсинів.

Настій малинових листя

Інгредієнти: вода – 1 л, листя малини – 5 ст. л.

Приготування і застосування

Листя малини залити окропом, дати настоятися не менше півгодини під кришкою.

Поділись


Новини партнерів