Модні тренди: кросівки на весну-літо 2020

Стильне, зручне і, найголовніше таке, що підходить до будь-якого повсякденного образу! Таке взуття – мрія кожної жінки. Уже котрий рік кросівки не виходять з моди. Їх можна поєднувати з чим завгодно: з джинсами, брюками, спідницею, сукнею і навіть строгим костюмом. Ми підготували для вас добірку трендових кросівок сезону весна-літо 2020.

Ретромоделі

Все нове – добре забуте старе. Цей постулат можна застосувати і до модних тенденцій на кросівки. У цьому сезоні актуальний класичний вінтажний стиль: ми побачимо різні варіації ностальгічних моделей минулого. Так, надихнувшись архівами, Gucci провели перезапуск кросівок Gucci Tennis 1977.

Гліттер і стрази

Варто відзначити, що Ugly boots поступово виходять з моди. На зміну їм з’являються більш жіночні і елегантні моделі з усіляким камінням, блискітками і паєтками. Гламурні кросівки можна побачити в нових колекціях таких відомих брендів, як Jimmy Choo, Christian Louboutin і Burberry.

Принт

Продовжуючи тему жіночності, в моду входять кросівки з різними принтами. Особливо популярні анімалістичний, квітковий і абстрактний. Здається, ніби кросівки ніколи і не були спортивним взуттям. Такі моделі в 2020-му році з’явилися у Chloe, Versace і Roger Viver.

Колорблок

У новому сезоні не обійтися без яскравих моделей. Вибирайте кросівки з кольоровими вставками, причому поєднання відтінків може бути будь-яким. Чим воно уникальніше, тим краще: таке взуття можна зробити акцентом образу. Моду на колір підтримали Balenciaga і Gucci. Кросівки насиченого оранжевого кольору можна побачити у GCDS в колекції весна-літо 2020.

Хайтопи

Хайтопи – це високі кросівки зі шнурівкою або липучкою спереду. Найчастіше вони закривають щиколотку, чим візуально збільшують ікру. Тому найбільш вдалим вважається поєднання такого взуття з довжиною міді.

Футуристичні хайтопи неонового забарвлення представили Prada. Завдяки своїй популярності «висока» модель стала головною в колаборації Dior x Nike.

Поділись


Новини партнерів