Лікарі назвали трійку «корисних» продуктів, від яких варто відмовитися на період пандемії

Під час сезонних захворювань, і тим більше пандемій, важливо харчуватися правильно. Далеко не завжди продукти, які багато хто відносить до категорії корисних, варто включати в своє меню.

Цільнозерновий хліб

Навіть якщо хліб зроблений з цільнозернової пшениці, варто ставитися до нього обережно. До складу багатьох хлібобулочних виробів входить кукурудзяний сироп, патока і фруктоза. Таким чином, кількість споживаного цукру може зрости.

Вегетаріанські чіпси

Чіпси з різних овочів можуть здаватися відмінним перекусом. Однак навіть в «корисних» варіантах міститься чимало натрію. Крім того, для більш вираженого смаку, виробники можуть додавати підсилювачі смаку.

Гранола

Гранола – теж не завжди здоровий вибір. У деяких варіантах може міститися багато цукру, оброблених жирів. А якщо це види з шоколадом або сухофруктами, то калорійність однієї порції помітно зростає.

Поділись


Новини партнерів