Активне спалювання жиру за допомогою стільця за 10 хвилин

Заняття спортом у фітнес-залі прекрасні тим, що не дозволяють ухилятися, знаходячи нескінченні відмазки, тренування на свіжому повітрі вкрай корисні для здоров’я, а домашні навантаження чудово економлять час і їх цілком достатньо для того, щоб почати худнути. Тому, якщо ви хочете скинути зайву вагу, не виходячи за межі свого гніздечка, зверніть увагу на комплекс, що складається з 5-ти вправ.

Для тренування вам знадобиться стійкий стілець, трохи місця в кімнаті, яка добре провітрюється і, звичайно ж, бажання.

1. Вхопіться руками за сидіння, нахиливши корпус. По черзі виконайте мах назад правою, потім лівою ногою.

Повторіть не менше 50 разів.

2. Сядьте на стілець, підніміть зігнуті ноги і тримайтеся за край. Опускайте коліна вправо-вліво 40 разів.

3. Широко розставивши ноги, встаньте позаду меблів і покладіть долоні на спинку. Встаньте на носочки і присядьте (коліна спрямовані в сторони, а не всередину).

Зробіть 30 повторень.

4. Ляжте на підлогу і візьміться руками за ніжки стільця. Підніміть прямі ноги вгору (до кута 90 градусів). Злегка відриваючи таз, підтягніть ноги у напрямку до сидіння.

Виконайте 20-30 разів.

5. Зробіть крок на поверхню невисокого стільця, але обов’язково переконайтеся в його стійкості. Можна замінити на диван. Підніміться і акуратно опустіться вниз.

Виконайте 20-30 підйомів.

Не забувайте знижувати кількість швидких вуглеводів в раціоні і заповнювати індивідуальну потребу чистої води в день (не рахуючи чай, каву та інші напої). Розрахувати норму можна, помноживши свою вагу (кг) на 30, тому що саме стільки мілілітрів має припадати на 1 кілограм маси тіла. Наприклад, 80-кілограмовій людині необхідно щодня випивати 2400 мл або 2,4 л.

Джерело

Поділись


Новини партнерів