Названо унікальний напій, який повністю очищує організм

Якщо ви погано спите, вранці відчуваєте слабкість, у вас постійно кола під очима і відсутність настрою, то швидше за все, ваш організм атакували паразити. Настав час подбати про своє здоров’я. Медики рекомендують пропити спеціальний трав’яний збір або чай, що складається з природних компонентів.

Трави краще збирати в екологічно чистих районах, тому збір виходить на 100% натуральним і абсолютно безпечним. Такий чай не тільки смачний, а й надзвичайно корисний для здоров’я. Таким є монастирський антипаразитарный збір трав для боротьби з паразитами, рецепт якого відомий з часів Середньовіччя. Він має свою давню історію.

Цей унікальний напій складається виключно з рослинних інгредієнтів: кори дуба; молодих листків берези; гіркого полину; календули; сухоцвіту болотної; шавлії, деревію; м’яти перцевої.

Приймати такий відвар потрібно 21 день щоранку. Щоб приготувати чай, залийте маленьку ложку складу склянкою окропу. Настоюватися він повинен не менше 30 хвилин і потім починайте приймати чай, починаючи з четвертої частини склянки, поступово збільшуючи дозу до повної склянки.

Монастирський чай не принесе шкоди здоров’ю, але при цьому ефективно очистить організм від більшості паразитів – різного виду хробаків, грибкових, одноклітинних (хламідій, лямблій і т. д.). Цей напій стимулює роботу внутрішніх органів, зміцнює захисні функції організму, ефективно бореться з грибками, вірусами і бактеріями.

Джерело

Поділись


Новини партнерів