Що буде, якщо щодня випивати склянку теплої води на голодний шлунок

Як тільки виберетеся з ліжка, особливо не роздумуючи, приготуйте і випийте склянку активізованої води. Зараз розповімо, як її приготувати:  візьміть склянку теплої води, градусів до 40, не більше. А тепер, будемо додавати активні природні компоненти, якщо вода буде гарячою, то користі буде мало.

Сік половинки лимона

Лимонний сік має антивірусну, антибактеріальну і антисептичну дію, зміцнює імунну систему і сприяє утворенню лейкоцитів. Знижує рівень цукру в крові, нормалізує (знижує) кислотність організму. Сік половинки лимона з водою, випитий на голодний шлунок відразу після пробудження, є ефективнішим засобом очищення організму від токсинів. Лимон має лужну дію на організм.

Якісні іонні мінерали рослинного походження

Мінеральних речовин, що містяться в лимоні, на жаль, недостатньо для активації процесу очищення. Тому і потрібні додаткові мінерали. Зазвичай це біодобавки, дозу разового застосування яких, зазначено на упаковці.

Сік алое вера (теж продають в аптеці, доза прийому там теж вказана)

Знімає внутрішні запалення і зміцнює імунну систему. Нормалізує травлення, стимулює оновлення клітин. Є загальнотонізуючим засобом. Підтримує енергетичний запас організму.

Потрібен саме 100% сік, а не розбавлений у воді. Можна приготувати самому. Для цього слід не поливати алое 10 днів. Зрізати і покласти його в холодильник на 14 днів. За необхідності видавлювати сік з листа. Отриманий таким чином сік є біоактивним.

Чайна ложка меду

Мед поліпшить смак вашого напою і до того ж підгодує ваш мозок. Глюкоза і цукор дають мозку енергію, змушують його прокинутися і активно функціонувати.

Поєднавши ці 4 інгредієнти, ви активізуєте свою ранкову склянку теплої води, щоб допомогти тілу очиститися і виробити необхідні для мозку речовини.

Можна зробити напій на цілий день, щоб постійно підкріплюватися енергією. В ідеалі, перед вживанням суміш треба збовтувати хвилин 5. Можна в шейкері або пляшці. При збовтуванні активізуються іонні мінерали і змінюється структура води.

Через 2-3 тижні порівняйте себе і свій стан з тим, який був раніше.

Якщо ви вранці прокинулись, а у вас немає лимона для того, щоб додати у гарячу воду (+ 50-60 ° C) додайте ½ ложки соди. Розмішайте з утворенням «вихору» в склянці і випийте.

Таку воду можна приймати і на протязі дня тільки на голодний шлунок. При великих фізичних навантаженнях, коли вже немає сил і організм «задихається», випийте склянку теплої води з содою і кров нормалізується.

При занадто великих фізичних навантаженнях еритроцити крові злипаються, кров загущується. Після прийому склянки активізованої, структурованої води з негативним ОВП (окислювально-відновним потенціалом) або води з содою еритроцити відновлюються, кров приходить в норму. З’являється можливість продовжувати навантаження.

Якщо немає спеціального фільтра, який активізує воду можна переливати воду з високо піднятої склянки в іншу склянку. Процедуру треба повторити хоча б 11 разів, а якщо дозволяє час і терпіння, то 40 разів.

Можна покласти в склянку природні мінерали: кремній, кварц, яшму. Дати вночі настоятися воді. Перед вживанням обертальними рухами створити вихор в склянці. Взяти склянку в ліву руку, а правою рукою виконати обертальні рухи примовляючи: «Водиця, водиця дай мені здоров’я і сили на сьогоднішній день».

Легка (протієва) вода

Хімічна формула: Н2О

Протієва вода дуже корисна людям з “брудними” суглобами і з відкладеннями солей. Допускається заміна протієвої води талою водою – природним біологічним енергетиком.

Приготування легкої води:

Воду, очищену механічним фільтром і фільтром з активованого вугілля слід “полегшувати” шляхом охолодження в морозильнику, а при негативних температурах зовнішнього повітря просто на вулиці і постійно і тільки її застосовувати для пиття і приготування їжі. Для цього можна налити воду в 5-ти літрові пляшки і поставити їх в морозильну камеру або виставити на мороз, на вулицю.

Через кожні 1.5-2 години необхідно перемішувати вміст пляшок для вирівнювання температури води. Залежно від навколишньої температури та температури води, через 3-5 годин починають утворюватися кристали важкої води.

Необхідно вловити момент, коли після струшування у верхній частині пляшки утворюється пухка маса з прозорих голчастих кристалів льоду, і висота її повинна становити 8-10 см. Необхідно процідити воду через сито з дірками близько 1мм і викинути лід, що утворився. Якщо все зроблено правильно і вдало, лід не утворює шматки, а обсяг води зменшується на 60-80 р У отриманої води поліпшується смак і зберігається сольовий склад, а явне поліпшення самопочуття настає на 5-6 день вживання, тільки легкої води, в тому числі і для приготування їжі.

Джерело

Поділись


Новини партнерів