Східний спосіб очищення печінки: склянка води щоранку рівно о 7 годині!

Печінка захищає організм від шкідливих речовин, допомагає виводити відходи за межі організму, бере участь у всіх видах обміну: білковому, жировому, вуглеводному, вітамінному, пігментному, а також в обміні мінеральних речовин, мікроелементів; водному обміні. Без неї наше життя є просто неможливим – організм буде отруєний. Треба постійно підтримувати печінку, допомагати їй відновлюватися, влаштовувати для неї «дні відпочинку», пити достатню кількість рідини, інакше печінці буде важко працювати.

Як очистити печінку за допомогою води

При порушенні правильної роботи печінки з’являються зміни в психіці і травленні. Погіршується згортання крові, виникають болі в області ребер і грудини, запаморочення. У жінок можливе порушення менструального циклу. Зростає ризик безпричинної дратівливості, гніву (навіть люті), появи кривавої блювоти.

При ослабленні печінки людина страждає від безсоння, часто бачить безліч сновидінь, у неї псується настрій, що призводить до депресії. З’являється тремтіння рук і ніг. Нігті стають тонкими і ламкими, їх блідий, тьмяний колір також говорить про порушення роботи печінки.

Печінка тісно пов’язана із зором, ослаблення її може викликати погіршення зору, почервоніння очей, розрив дрібних судин, ввечері може з’являтися біль в очах, білок очей набуває жовтого кольору.

Залежить від стану печінки також і внутрішньочерепний тиск. Можна лікувати його найсучаснішими методами, але повного лікування не досягти до тих пір, поки не буде здорова печінка.

Очищати печінку водою почали кілька століть назад, і до сих пір цей метод користується успіхом.

Щоранку рівно о сьомій годині, лежачи в ліжку, випивайте склянку кип’яченої води кімнатної температури. Вставати треба через 10-15 хвилин після прийому води. Курс очищення печінки триває тридцять днів. Час прийому води зрушувати не можна, слід пити її чітко о сьомій ранку.

Для посилення впливу можна потримати склянку з водою в руках, вимовити молитву або просто побажати печінці працювати добре, подякувати їй за гарну роботу, сказати, що ви її любите, і потім відразу ж випити воду. Така вода, запрограмована позитивними емоціями, дуже сприятливо впливає на роботу печінки.

Можна провести неповний курс очищення-пити склянку води о сьомій годині ранку у вихідні. Цей спосіб дуже простий, але дає прекрасні результати. Звичайно, якщо печінка сильно забруднена, треба використовувати більш сильні методи.

Для поліпшення роботи печінки і жовчного міхура можна приймати хвойні ванни два рази в тиждень при температурі води 34-38 ° C. Людям зі здоровою серцево-судинною системою можна використовувати воду з верхньою межею температури. Час прийняття ванни-10 хвилин. Через місяць, при відсутності неприємних відчуттів, можна збільшити тривалість процедур до 15 хвилин.

Джерело

Поділись


Новини партнерів