Як схуднути на 10 кг за місяць без дієт і спортзалу: поради експерта

Консультант по здоровому способу життя, блогер Ольга Фоміна розповіла, як схуднути на 10 кілограмів за місяць без дієт і спортзалу.

Так, в першу чергу експерт порекомендувала поставити собі за мету, скидати по 1 кілограму в тиждень.

“Ідея худнути по 1 кг в тиждень — це не крок, це лише мета. А щоб її досягти, потрібно зрозуміти, що конкретно робити. Наприклад, щоранку виконувати 15-хвилинний комплекс йоги. Або: щодня випивати по 1,5 літра теплої води. Або: лягати спати до 22:00, голодувати 1 раз в тиждень, відмовитися від одного прийому їжі в день і т.д. Ось це прості кроки. До речі, можете їх і використовувати, додаючи по одному новому в тиждень”, — зазначила Фоміна.

Також експерт зазначила, що наступний крок “відмовитися від одного прийому їжі в день” потрібно поділити на: не їсти хліб 1 раз в день, замінити 1 цукерку на фрукт і т.д. Так ви подолаєте внутрішній опір, який і заважає дійти до наміченої мети.

Крім того, Фоміна порадила не виснажувати себе тренуваннями в спортзалі і не дотримуватися жорстких дієт.

“Потрібно просто знайти приємні альтернативи: вибрати танці, велосипед або рухливі ігри замість спортзалу. А що стосується харчування, навчитися створювати шедеври зі здорових продуктів”, — зазначила Ольга.

Джерело

Поділись


Новини партнерів