Як позбутися від зайвої ваги без підрахунку калорій

Хорхе Круз придумав свою тригодинну дієту в середині 2000-х років. В юності він був повним і постійно експериментував з метою позбутися від зайвої ваги.

Так була розроблена система харчування, заснована на філософії, згідно з якою час прийому їжі може бути важливішим, ніж кількість калорій.

Сьогодні Хорхе Круз є всесвітньо відомим тренером з фітнесу, а його книги входять в список бестселерів «New York Times».

Дієта «3 години» вже допомогла мільйонам людей привести вагу до норми без стомлюючого підрахунку калорій, і ми розповімо в чому її секрет.

Дієта по годинах

Круз стверджує, що рівень цукру в крові буде залишатися без коливань, а метаболізм буде постійно підвищеним, якщо ми будемо їсти кожні три години. Його система містить три важливих правила:

  • Їсти не раніше, ніж через годину після пробудження.
  • Протягом дня їсти з інтервалом у три години.
  • Не їсти за три години до сну.

Тригодинна дієта передбачає 3 основних прийоми їжі і 2 проміжних: сніданок, ланч, обід, полуденок і вечерю. Для кращого ефекту потрібно пити хоча б 8 склянок води протягом дня.

Можна пити і каву, але на кожну чашку кави потрібно випивати по 2 чашки води, щоб уникнути зневоднення. Дозволяється навіть вживання фастфуду і продуктів, на зразок солодких батончиків і печива.

Роздільне харчування до цій дієті не можна застосувати. Раціон харчування дієти комбінований – білки треба отримувати разом з жирами і вуглеводами, можна поєднувати овочі і фрукти.

Варіант меню тригодинної дієти

Сніданок
Порція омлету з сиром і шинкою, шматок хліба, свіжі фрукти.

Ланч
Батончик.

Обід
Порція м’яса і рис, салат з овочів.

Полудень
Свіжі фрукти або 3-4 печива

Вечеря
Лосось і рис, свіжі овочі.

Автор методики рекомендує дотримуватися балансу білків, жирів і вуглеводів. Тобто жирів – якомога менше, білків – якомога більше. Загальний добовий раціон повинен складати не більше 1500 кілокалорій.

Круз вважає, що дотримуючись його дієти, люди втрачають до 1 кілограма в тиждень. Сама дієта повинна тривати 28 днів і її можна повторювати. Тригодинна дієта Хорхе Круза не дає миттєвого результату і розрахована на людей, які чітко вирішили для себе схуднути і бути здоровими повільно, але гарантовано.

Як завжди, ми радимо: перед тим, як приступити до дієти, поговори зі своїм лікарем про те, наскільки добре ця дієта підходить тобі і твоєму тілу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів