Як отримати плоский живіт за місяць: 5 ефективних методів

Зовсім непомітно підкрадається літо, а це значить, що настає пора відпусток і бікіні. Похвалитися після зими більшості з нас абсолютно нічим, але ще є час привести себе в порядок. Плоский живіт реально отримати всього за місяць (якщо звичайно, мова йде не про вагу 10+ кілограмів).

Метод №1: контролюйте цукор

Рівень цукру в крові потрібно тримати під контролем, якщо ви хочете мати плоский живіт. Для цього необхідно здати відповідні аналізи. Якщо ви не можете відмовити собі в задоволенні з’їсти що-небудь таке, то, швидше за все, мова йде саме про високий рівень цукру в крові, непоганий жировий прошарок на животі, який і заважає зупинитися і перестати їсти.

Адже через жир підвищується вироблення інсуліну підшлунковою залозою, що і призводить до інсулінорезистентності. Інсулін володіє анаболічним ефектом, стимулює збереження енергії у вигляді жирів, що відкладаються на боках і животі. Цікаво, що дуже часто загальна маса тіла залишається в нормі, а жир відкладається локально.

У чоловіків об’єм талії не повинен бути більше 94 сантиметрів, а у жінок – 82. Якщо параметри вищі, то потрібно звернутися до ендокринолога. При підвищеному рівні глюкози можуть знадобитися медикаменти, а від живота так просто не позбутися.

Метод №2: відмовтеся від швидких вуглеводів

Якщо ж показники в нормі, то слід просто врегулювати своє харчування. Щоб знайти плоский живіт за місяць, потрібно виключити з раціону солодке, борошняне, білий хліб, манку, банани, виноград, вино, солодку газовану воду, сухофрукти, картоплю, дині. А їсти більше риби, морепродуктів, зелені, таких круп, як вівсянка, гречка, перловка. Рослинна олія теж буде корисною, так як покращує роботу кишечника і травлення. Але слід бути обережним в кількості, щоб не перевищувати норму жирів на добу.

Метод №3: знизьте число споживаної солі

В ідеалі краще на цілий місяць відмовитися від солі. В такому випадку ви уникнете набряків, затримки рідини в тканинах. Але при неможливості жити без цієї добавки можна просто знизити її кількість в раціоні. Також слід пити більше води – її кількість обчислюється за формулою: 30 мілілітрів на кілограм ваги. Це посилить лімфодренаж і дозволить отримати плоский живіт всього за місяць, якщо, звичайно, ви будете дотримуватися і інших рекомендацій.

Метод №4: кардіотренування

Ви ж повинні розуміти, що без спорту неможливо отримати плоский живіт за місяць. Тому слід терміново почати тренуватися, причому вкрай важливі кардіонавантаження. Будь-яке тренування повинне починатися і закінчуватися кардіо. Так буде істотно збільшений ефект від виконання наступних вправ.

Метод №5: качайте прес

У цій статті ми пропонуємо вашій увазі найефективніші вправи на прес, за допомогою яких можна отримати плоский живіт за місяць. Але пам’ятайте, що такі вправи ефективні для більш худих людей. Повненьким ми радимо все-таки дотримуватися дієти, яка грає першорядне значення в отриманні плоского живота. А у худих частіше обвисає живіт через слабкість м’язів черевного преса, неправильної постави.

Вправа №1: скручування. Лежачи, зігніть ноги в колінах, п’яти притисніть ближче до сідниць. Руки схрестіть на грудях або потилиці, після чого плавно і повільно втягуйте живіт і робіть скручування, намагаючись тягнутися корпусом до пупка. У момент скручування робіть видих.

Вправа №2: підняття ніг. Піднімайте коліна до грудей і робіть на цьому моменті видих.

Вправа №3: ​​згинання корпусу лежачи. Руки тримати за головою, ноги зігнути в колінах, п’яти притиснути до сідниць. Виконуйте підйом корпусу, дотягуючись ліктем до коліна.

Вправа №4: повороти сидячи з гантелями. Це дозволить не тільки мати плоский живіт, але і підтягнути боки. Головне стежити за поставою, щоб не допустити травм.

Вправа №5: планка. Статична планка стане відмінним завершенням тренування преса.

Якщо ви будете дотримуватися всіх перерахованих вище методів, то вже через місяць помітите результат. Можливо, плоский живіт ви отримаєте не так вже й просто, адже все залежить від ваших початкових параметрів. Головне в цій справі не зупинятися на досягнутому, а продовжувати прагнути до свого ідеалу.

Джерело

Поділись


Новини партнерів