Як зберегти здорову печінку?

У наш час організм людини особливо потребує підтримки через складну екологічну ситуацію, високий вміст радіонуклідів у повітрі і продуктах, які ми приймаємо в їжу.

Які речовини найкраще допомагають печінці?

Вашому організму і безпосередньо печінці, яка є фільтром крові, допоможуть біологічно активні речовини, які можна отримати з сирих овочів і фруктів, вони поповнюють наші клітини корисними для життєдіяльності мікроелементами і ефективно засвоюються. Фрукти і овочі потрібно приймати в їжу щодня, оскільки в них знаходиться підвищений вміст потрібних для нашого організму мікроелементів і вітамінів, ми одним махом знищуємо два ворога, тобто, підвищуємо імунітет, а також збагачуємо організм мікроелементами.

Чи корисні соки при очищенні печінки?

Соки – теж вважаються їжею, до їхнього складу входить органічна рідина вищої якості, на молекулярному рівні схожа на рідину нашого організму. Але варто розуміти, що соки варто пити свіжі, а не консервовані, які, по суті, багато вітамінів не містять, тому, якщо є така можливість купуйте соковижималку і користуйтеся нею при кожній потребі.

Яблучний сік: склянка такого соку без цукру, випита вранці натщесерце – зміцнить вашу імунну систему, зір, шкіру, волосся, нігті, підтримає норму цукру в крові.

Виноградний сік: в процесі травлення, відразу в кров надходять глюкоза, фруктоза і сахароза, які відновлюють сили і здоров’я людини. Виноградний сік допомагає при ожирінні печінки.

Полуничний сік: полуниця за кількістю вітаміну С поступається тільки смородині, може знизити рівень цукру, а при захворюваннях печінки бажано застосувати полуничну дієту, в ній є залізо, яке необхідне при недокрів’ї.

Які властивості кавунового соку?

Кавуновий сік дуже корисний, м’якоть складається на 93% з рідини, багато вітамінів. М’якоть кавуна володіє сечогінним ефектом і дуже якісно очищає печінку, вимиваючи шкідливі речовини заповнюючи корисними ферментами, які містяться в ній. Чистка печінки кавуном дуже ефективна, обов’язково порадьтеся з лікарем, оскільки може виникнути суттєве навантаження на організм, особливо це стосується тих людей, які страждають хворобами нирок або хворіють тимчасово якимись захворюваннями, пов’язаними з нирками.

Унікальний вид кальцію, що розчиняється в рідині, виходить тільки з сирих фруктів і овочів, потрапляючи в печінку, він повністю засвоюється в ній.

Джерело

Поділись


Новини партнерів