Фахівці назвали п’ять способів, які допоможуть схуднути за місяць

Експерти виділили п’ять способів, які допоможуть скинути зайву вагу за місяць. На думку фахівців, варто почати стежити за рівнем цукру в крові і відмовитися від вуглеводів.

Для початку фахівці радять відстежувати рівень цукру в крові. Експерти вважають, що якщо ви не можете відмовити собі в задоволенні з’їсти що-небудь смачненьке і калорійне, то, швидше за все, у вас високий рівень цукру в крові і слід здати необхідні аналізи.

Ще один із способів, який допоможе тримати фігуру вашої мрії, це відмова від вуглеводів. Першими зі списку свого раціону варто виключити солодке, борошняне, вино, картоплю та ін. А додати варто рибу і зелень.

Також фахівці радять зменшити вживання солі або відмовитися від неї взагалі на період схуднення, щоб рідина легше покидала організм.

Не варто забувати і про фізичні навантаження, чергуючи силові і кардіотренування, особливо ефективними будуть вправи на прес.

Експерти просять вживати більше води, що теж ефективно відіб’ється на вашій фігурі. Фахівці відзначають, що талія жінки не повинна перевищувати 82 см, а чоловіка – 94. У протилежному випадку треба звернутися до ендокринолога.

Джерело

Поділись


Новини партнерів