4 ефективних засоби для очищення крові

Вчені всіх країн досі ламають голови над тим, як ефективно боротися зі старістю і збільшити тривалість життя. Але в народі існує безліч рецептів, які допомагають організму інтенсивно протистояти несприятливим умовам навколишнього середовища і невблаганним рокам, забирають сили і здоров’я.

Трав’яні напої, які чистять кров

Велику допомогу в цьому надають трави і рослини, які м’яко стимулюють імунну систему, змушують активно боротися з хворобами, стресами, перевтомою і … віком. Причому багато рослин – універсальні і мають різнобічну дію. Вони не тільки лікують, але і омолоджують організм. Причому не тільки зовнішньо, але і внутрішньо.

Трав’яний «кровоочисний» бальзам

Потрібно: по 2 ст. л. листя лісової суниці, трави материнки і череди, 1 ст. л. листя кропиви дводомної, 0,5 л води.

Приготування: трави потрібно висушити, подрібнити і перемішати. Заварювати суміш необхідно як чай, з розрахунку 2 ст. л. суміші на чайник для заварювання окропу, настояти 20 хвилин.

Застосування: приймати протягом року. Пити гарячим замість чаю за 30 хвилин до їжі. У напою приємний запах, він дуже смачний, особливо, якщо його можна приймати з медом.

Чай для очищення крові

Потрібно: по 2 ст. л. листя берези і горіха волоського, по 1 ст. л. трави звіробою, глухої кропиви білої і татарника колючого, квіти цикорію, плоди шипшини 1 ч. л. ягід ялівцю, 0,5 л води.

Приготування: трави, листя, квіти і плоди висушити, подрібнити і перемішати. Засипати 2 ст. л. збору в термос, залити окропом, настояти 8 годин.

Застосування: випити напій протягом доби в 3 прийоми за 20 хвилин до їжі в теплому вигляді. Має загальнозміцнюючу, тонізуючу дію, особливо корисний при недокрів’ї.

Трав’яний засіб для очищення крові

Потрібно: по 2 ст. л. трави буркуну, коренів живокосту, квіток і листя мати-й-мачухи, 3 ст. л. квіток цикорію і календули, 1 л. окропу.

Приготування: рослинні компоненти подрібнити і перемішати. Залити 3 ст. л. трав’яної суміші окропом, настояти 20 хвилин.

Застосування: випити рівними порціями протягом дня. Цей засіб також корисно пити при множинних фурункулах і карбункулах. Тобто він очищає організм не тільки зсередини, але й зовні.

Кровотворний чай

Потрібно: по 2 ст. л. листя кропиви, квіток календули, волошки синьої, трави вероніки, хвоща, череди і фіалки, 1 л води.

Приготування: всі рослинні компоненти подрібнити і перемішати. Залити 4 ст. л. крутим окропом, поставити на водяну баню на 5 хвилин. Знявши з вогню, настояти 1 годину, процідити.

Застосування: приймати по півсклянки 4-5 разів на день. Курс лікування – 6 тижнів. Має загальнозміцнюючу і тонізуючу дію.

Джерело

Поділись


Новини партнерів