Як очистити організм за допомогою лікарських трав: відповідь фахівців

З часом в організмі накопичуються шкідливі речовини. І щоб якомога довше залишатися красивою і здоровою слід щорічно проводити чистку. Це, до речі, сприяє і схудненню. Крім того, позбавлення від шлаків додає бадьорості і легкості. Причому ефект настає вже після кількох прийомів збору для очищення.

Отже, готуємо збір для очищення.

Нам знадобиться по сто грам березових бруньок, аптечної ромашки звіробою і безсмертника. Сухі трави необхідно перемішати і помістити в скляний посуд з кришкою. Щовечора заливайте столову ложку трав’яного збору літром окропу. Через двадцять хвилин настій готовий. Далі процідіть його, налийте собі одну склянку, додайте ложку меду і випийте на ніч.

Запам’ятайте! Після вживання настою не варто їсти і бажано нічого не пити.

І ще один рецепт на основі імбиру. Зараз корінь цієї пряної рослини можна купити в свіжому або сушеному вигляді в будь-якому магазині. Корінь містить леткі ефірні масла і речовини, що стимулюють травний процес і сприяють поліпшенню метаболізму.

Беремо чайну ложку дрібно посіченого кореня імбиру. Заливаємо окропом. Додаємо чайну ложку меду і половинку лимонної дольки. Ваш цілющий чай готовий. При бажанні можна додавати імбир в ваш улюблений зелений чай. Тоді йому треба буде додатково настоятися протягом п’яти-семи хвилин.

Як приймати?

Вранці потрібно підігріти проціджений настій, що залишився, так само додайте мед і випийте за чверть години до сніданку. Тривалість курсу: близько місяця, поки не закінчиться заготовлений вами збір з трав. Погодьтеся, це досить легкий спосіб, що не вимагає жорсткої дієти і якихось надзвичайних обмежень.

Користь від вживання

Взагалі, природне очищення, трави для схуднення, збори, чаї, які стимулюють обмінні процеси і прянощі, які змушують наш організм спалювати жири, є найбільш легким і дієвим методом для досягнення максимального ефекту.

Джерело

Поділись


Новини партнерів