Медики назвали ягоду, яка вбиває ракові клітини

Стало відомо, чому треба їсти малину кожен день.

Малина робить організм більш стійким до виникнення раку. Провівши серію експериментів з тваринами, вчені припустили, що в малині міститься особлива речовина, що володіє властивостями, які пригнічують рак. Вчені з’ясували, що при впливі екстракту малини на пухлину кишечника злоякісні клітини знезаражуються.

Науковому світу відомо, що малина – потужний антиоксидант. Але дослідники вважають, що крім всіх своїх антиокислювальних компонентів малина володіє ще одним, специфічним. За їхніми словами, саме цей нутрієнт в експериментах впливав на пухлину.

Медики поки не можуть сказати, яка саме речовина пригнічує розвиток раку. Також вони допускають, що протираковим ефектом може володіти поєднання якихось компонентів малини. За їхніми словами, “жоден з відомих антиоксидантів не може знищити 90% злоякісних клітин”.

Джерело

Поділись


Новини партнерів