Лікарі назвали солодощі, які поліпшують зір

Телевізори, монітори, задушливі і наповнені пилом приміщення – очі сучасної людини відчувають дуже багато навантажень. Якщо органи зору після робочого дня сильно втомлюються, їм необхідна негайна допомога.

Коли проблеми не потребують корекції або лікування, можна допомогти собі народними методами

Мед – хороший засіб для швидкої допомоги втомленим очам, оскільки в його склад входять речовини, необхідні для нормального функціонування сітківки очей. Також мед використовуються при лікуванні катаракти. Рекомендують мед людям, які відчувають біль в очах.

Офтальмологи стверджують, що медові краплі знімають запальний процес і захищають очі від негативного впливу навколишнього середовища. У той же час, щоб уникнути можливої ​​алергічної реакції, перед тим, як почати використовувати мед для профілактичних цілей, лікарі радять обов’язково проконсультуватися з фахівцем.

Більшість медиків говорять, що людині можна вживати близько 50 грамів меду на добу. Цієї дози достатньо для того, щоб поповнити запаси вітамінів і мінералів.

Також для профілактики проблем із зором народна медицина рекомендує вживати: моркву і болгарський перець, помідори і салат, капусту, петрушку, зелену цибулю і шпинат, щавель, абрикоси, персики і горобину. Ці рослини містять дуже корисний для сенсорного органу вітамін А.

Джерело

Поділись


Новини партнерів