Британські вчені повідомили, що виявили натуральний засіб для відновлення балансу мікрофлори кишечника.
Це всім відома ягода – журавлина. Вчені давно говорять про те, що ця ягода дуже корисна, наприклад, для профілактики раку і захворювань шлунково-кишкового тракту.
Журавлина має корисні речовини, які допомагають зупиняти процеси бродіння і гниття, вбивати мікробів, видаляти з організму токсини і важкі метали.
Але останні дослідження показали, що на цьому корисні властивості журавлини не закінчуються. Ця ягода дозволяє нормалізувати нормальну мікрофлору кишечника.
Мікрофлора кишечника впливає не тільки на травлення, але і на безліч інших процесів і органів. Якщо баланс порушується, можливі різні проблеми. Врегулювати його допоможе журавлина.