10 потужних речовин для здоров’я серця і очищення судин

10 основних поживних речовин для здорового серця і судин!
Серце – наш найважливіший і найактивніший м’яз. Завдяки здоровому і активному способу життя, а також здоровому харчуванню, ви зможете зберегти здоров’я серця до глибокої старості.

А також є декілька цілющих трав, вітамінів, мінералів і інших поживних елементів, які допоможуть забезпечити значне поліпшення здоров’я серця.

Ось 10 найкращих і ефективніших:

1. Кайенський перець. А також він відомий як “Цар трав”, і він є одним з найпотужніших для кровообігу і серця. Зміцнює серце, урівноважує артеріальний тиск і заспокоює прискорене серцебиття. Почніть додавати по трохи цього перцю до своїх блюд і поступово збільшуйте дозу. В результаті регулярного вживання ви значно поліпшите роботу серця і циркуляцію крові.

2. Глід. Він багатий флавоноїдами, які захищають судини від вільних радикалів. Нормалізує артеріальний тиск, знижує рівень холестерину і жирових відкладень в печінці і аорті. А також допомагає в таких станах, як стенокардія, аритмії, атеросклероз, тромбоз і гіпертонія. В результаті регулярного вживання у вигляді чаю, допоможе вам поліпшити роботу усієї серцево-судинної системи.

3. Магній допомагає запобігти серцевим нападам, регулює високий кров’яний тиск, а також допомагає контролювати серцеву аритмію. Регулярно включайте у свій раціон горіхи і насіння, щоб ваше серце було сильним, а судини чистими.

4. Какао – це природне джерело здорового теоброміну для серця. А також какао містить флавональный епікатехін, який покращує функцію кровоносних судин. Просто пийте 1 чашку какао без цукру, щодня.

5. Кремній. Кремній відповідає за міцність і еластичність серцево-судинної тканини. Це напівпровідник, який бере участь в передачі повідомлень від нервової системи і важливий для електричних функцій серця. Багаті кремнієм продукти: не шліфований рис, овес, квасоля, морква, буряк, томати, банани, яблука, фініки, родзинки, водорості і яйця.

6. Вітамін D3. Відновлення вітаміну D до нормального рівня допомагає зменшити запалення, нормалізувати кров’яний тиск, а також поліпшити чутливість до інсуліну. В результаті це допоможе значно зменшити чинники, що збільшують ризик хвороби серця.

7. Йод. Нормальний рівень йоду може запобігти атеросклерозу. А також він є важливим чинником для селену.

8. Часник допомагає нормалізувати кров’яний тиск, запобігає агрегації тромбоцитів в крові, а також покращує кровообіг.

9 . Вітамін С. Маттіас Рат визначив, що серцева хвороба викликана послабленням стінок артерій через дефіцит вітаміну С. Вітамін С активізує природне відновлення кровоносних судин. В результаті це полегшує серцево-судинні захворювання, а також покращує кровообіг і усуває запалення.

10. Селен потрібний для природного виробництва коензиму CoQ10, який приносить велику користь серцю, а також кровоносним судинам.

Джерело

Поділись


Новини партнерів