Цей смачний і корисний продукт знижує ризик раку на 50%

Хумус – це єгипетське блюдо, яке має безліч переваг для здоров’я. Нут – основний інгредієнт в хумусі, відмінне джерело B-вітамінів і білка.

Хумус багатий клітковиною, і він досить ситний. Він має здатність стимулювати імунну систему і очищати кишечник. Більш того, його дуже легко і просто приготувати!

Але, по-перше, дозвольте розповісти вам деякі факти про це смачне блюдо!

Будучи відмінним джерелом білку, він зменшує тягу до голоду, запобігає надмірним перекусам і врівноважує рівень цукру в крові. Через вміст заліза він може підвищити енергію і зробити вас більш мотивованим до вправ, а це означає, що хумус може діяти як твердий агент для зниження ваги.

Він допомагає знизити рівень холестерину.

Багато знаменитостей обожнюють цю супер-здорову їжу.

Хумус буває різних смаків і багатьох різновидів.

Ряд людей у ​​всьому світі буквально одержимі хумусом.

Багато досліджень показали, що нут значно знижує ризик розвитку раку.

Це дуже легко зробити вдома.

Хумус є частиною середземноморської дієти, що дуже корисно.

Хумус – відмінна заміна для нездорової їжі і поширеного хліба.

У нас є цікавий факт про хумус. Ще в 2010 році люди в Бейруті зробили найбільшу пластинку з хумуса вагою 23 520 фунтів!

Головним інгредієнтом хумусу є нут, який характеризується солодким, горіховим ароматом, і є, безумовно, відмінним доповненням до більшості салатів. Його можна легко перетворити в хумус, включити в супи або приготувати в якості поживного закуски, випікаючи в духовці до хрусткої скоринки.

Хоча нут є частиною сімейства квасолі, він містить менше крохмалю, на відміну від інших бобових, що означає, що він ідеально підходить для тих, хто хоче втратити кілька фунтів. Однак, щоб отримати високоякісний нут, ви повинні брати сушений сорт і готувати його на свій розсуд.

Якщо приготувати правильно, хумус має потужні протиракові властивості. Вважається, що він може знизити ризик розвитку раку на 50%. Було виявлено, що нут та інші бобові містять сполуки, які можуть значно уповільнити переростання простати і клітин молочної залози в ракові клітини і викорінити 64% передракових клітин товстої кишки у мишей. Крім того, за даними ряду досліджень, люди, які споживають бобові, регулярно мають на 32% менший ризик розвитку раку в цілому, на 57% нижче ризик раку товстої кишки і 45% -ний ризик раку передміхурової залози

Як ми вже говорили, приготувати хумус надзвичайно просто і швидко. Просто переконайтеся, що ви обираєте органічний нут!

Джерело

Поділись


Новини партнерів