Фахівці назвали 5 найбільш шкідливих національних страв різних країн

Експерти в області здорового харчування продегустували меню з різних країн, провели аналіз і з’ясували, що чеська, американська, німецька кухні є найбільш шкідливими в світі. Основна причина – калорійність.

Американський фастфуд: До нього відносяться не тільки солоні страви, а й солодка випічка та газовані напої з великим вмістом цукру.

Німецькі сосиски: Їх знає весь світ, але до здорового харчування вони не відносяться. Також в німецькому меню є жирна свинина і багато випічки.

Бельгійська молочка: Бельгійці їдять молочку кожен день. При цьому не можуть собі відмовити в солодощах, особливо в бельгійському шоколаді.

Угорська гострота: Угорці не можуть відмовити собі в м’ясі. Однак туристам потрібно бути уважними і стежити за гостротою страв в ресторані.

Чеська свинина: На першому місці за шкідливістю виявилася чеська кухня, в якій страви переважно складаються з жирних продуктів. Наприклад, свинина у власному соку, картопля в маслі. На додаток чехи пригощають один одного і всіх приїжджих пивом. У поєднанні з жирами – це дуже шкодить організму.

Джерело

Поділись


Новини партнерів