Корисна зелень, яку потрібно вживати завжди

Ця зелень повинна бути в холодильнику у кожного. Зелень здатна не тільки поліпшити смак ваших страв, а й збагатити організм корисними мікроелементами, зміцнити імунітет і надати свіжість зовнішньому вигляду.

Наприклад, черемша розганяє обмін речовин, сприяє схудненню. Пучка черемші вистачить тобі надовго: вона має сильний аромат і для того, щоб додати страві пікантності, достатньо одного стручка. Черемша розганяє обмін речовин, сприяє схудненню, дарує бадьорість і покращує травлення. А ще, це чудовий спосіб очистити тіло від зайвого холестерину.

Зелений часник. Паростки молодого часнику знижують рівень цукру в крові, допомагають впоратися з підвищеним тиском і мають бактерицидні властивості: здатні боротися з хворобами та інфекціями. Молодий часник є чудовим афродизіаком і підвищує лібідо.

Петрушка. Петрушка корисна для зору: в ній міститься максимальна кількість бета-каротину і вітаміну А. Вона піднімає гемоглобін, а завдяки високому вмісту кальцію, зміцнює кістки і зуби. У петрушці містяться антиоксиданти, які уповільнюють процес старіння і запобігають появі небезпечних захворювань.

Кріп. Кріп здатний лікувати ниркові і застудні захворювання на ранніх стадіях: це ідеальний помічник при циститі. До того ж, він прискорює обмін речовин, покращує роботу шлунково-кишкового тракту, заспокоює тахікардію і нормалізує тиск.

Джерело

Поділись


Новини партнерів