Медики назвали ефективний овоч для зміцнення кісток

Як правило, більшість людей навіть не здогадуються, яку користь несе нашому здоров’ю цибулевий сік.

У цибулі міститься волокно інулін, яке підживлює здорові бактерії в кишечнику. Тому цибулевий сік покращує роботу шлунково-кишкового тракту і процеси травлення. Завдяки вмісту натурального антигістаміну кверцетину, сік цибулі здатний запобігти нападам астми і алергії. Кверцетин може зберігатися в організмі досить тривалий час.

Цибулевий сік вважається відмінним засобом проти застуди і вірусних інфекцій.

Сік, що міститься в цибулі, відмінний спосіб підтримати міцність кісток. Справа в тому, що його компоненти запобігають надмірній втраті мінеральної щільності кісток. Корисний цибулевий сік і для волосся, оскільки містить певну кількість сірки, що відноситься до найважливіших нутрієнтів для росту волосся.

Також цибулевий сік здатний зменшити кількість цукру в крові за рахунок хрому, що входить до його складу. Регулярне вживання цього продукту знижує показники холестерину за рахунок компонентів сірки, хрому та вітаміну B. Це корисно для захисту серця.

Цибуля містить кілька типів сульфідів, що знижують ризик пухлин стравоходу, нирок, грудей, передміхурової залози і гортані. Нарешті, цибуля, завдяки своїм антибактеріальним властивостям, запобігає розвитку інфекцій в ротовій порожнині.

Джерело

Поділись


Новини партнерів