Перші ознаки раку з’являються за кілька років до його виявлення

Фахівці назвали симптоми ракових захворювань, який з’являються за кілька років до початку хвороби.

Вчені провели спеціальне дослідження і визначили ранні симптоми онкологічних захворювань, які можуть свідчити про те, що у людини починає розвиватися рак.

Так, наприклад, рак легенів або печінки сигналізує організму тим, що у людини протягом декількох років відсутня підвищена температура тіла при застуді. Це ознака того, що імунна система дуже ослаблена і не може повноцінно функціонувати.

Також про рак легенів або печінки сигналізує переривчастий нічний сон. Якщо людина протягом кількох років регулярно прокидається в 1-3 ночі, то це ознака раку печінки, якщо з 3 до 5 ранку – то це може вказувати на рак легенів.

Ще один симптом, який вказує на проблеми з легенями або печінкою – це постійна слабкість, стомлюваність і втрата ваги.

Рак молочної залози сигналізує людині набряками, висипом, подразненнями в області грудей, які з’являються раптово і ніяк не пов’язані з вагітністю або менструальним циклом. Також варто звертати увагу на будь-яку деформацію грудей, асиметрію молочних залоз, новоутворення, зміни форми або кольору сосків.

Рак кишечника сигналізує організму тривалими запорами. Він призводить до того, що дратується слизова оболонка кишечника шкідливими токсинами. Найкращий час для походу в туалет – це ранок. Якщо людина пропускає щоденний похід в туалет, то в подальшому її починають мучити запори.

Є ще кілька неспецифічних симптомів того, що в організмі, можливо, розвивається рак: протягом двох років відсутні прищі, навіть якщо в раціоні присутні гостра і жирна їжа, відсутнє почуття голоду. Також організм періодично лихоманить, але при цьому температура тіла в нормі, шкіра втратила еластичність, а на білках очей з’явилися кровоносні судини.

Джерело

Поділись


Новини партнерів