З їх допомогою можна очистити організм від усіх шкідливих речовин.
Натуральні спеції призначені для використання в кулінарії, але, як виявилося, вони здатні не тільки поліпшити смакові якості страв, а й допомогти організму людини позбутися від усього «сміття», яке в ньому накопичилося.
Необов’язково вживати спеції кілограмами, достатньо додавати до кожної страви дрібку певної пряної рослини, щоб отримати від неї максимум користі. Головне – користуватися спеціями постійно.
Дієтологи назвали найкорисніші для здоров’я спеції, які володіють потужними очисними властивостями:
Барбарис – очищає печінку від паразитів, розщеплює жири в судинах і сприяє очищенню крові.
Гвоздика – дезінфікує органи дихання, позбавляючи їх від патогенних мікроорганізмів і бактерій, а також легко розправляється з грибками, інфекціями і вірусами.
Материнка – має приємний аромат, якщо додати її в чай, і бореться з паразитами всередині організму.
Корінь імбиру – ефективно усуває гельмінтів з кишечнику та інших паразитів з легенів.
Кінза – одна з найпопулярніших трав, які використовують в приготуванні соусів і страв з м’яса, яка очищує і активно бореться з паразитами.
Кориця – усуває бактерії з кишечника і не втрачає своїх властивостей навіть після тривалої теплової обробки.
Відповідно, якщо регулярно вживати їжу, приправлену натуральними спеціями, перерахованими вище, то можна не турбуватися про те, що в організмі можуть затриматися токсини та інші шкідливі речовини.