Вчені назвали вік, в якому люди найчастіше зраджують

Найвища ймовірність зрад існує, якщо вік партнера наближається до певної круглої дати.

Проблема зростаючого числа розлучень в усьому світі спровокувала проведення безлічі досліджень на тему причин і провокаторів розпаду сім’ї і втрати інтересу партнерів один до одного.

За останні десятиліття було зроблено значну кількість висновків щодо мотивів, які  спонукають пари розлучатися. Серед них найчастішими називають зраду, шкідливі звички партнера (алкоголізм чи наркозалежність), безпліддя, комп’ютерну залежність, фінансові проблеми, несумісність за расовими, національними, релігійними та іншим переконанням, а так само фізичне насильство в сім’ї.

Оскільки зрада є найчастішою причиною розриву шлюбних уз, американські дослідники вирішили приділити особливу увагу вивченню факторів супутніх подружній невірності.

Недавнє дослідження показало, що найвища ймовірність зрад існує, якщо вік партнера наближається до певної круглої дати. Люди, яким 29, 39 або 49 років, відчувають, що скоро завершиться черговий важливий етап їхнього життя, і у них з’являється відчуття, що вони чогось не встигли зробити або досягти, життя здається їм не таким повним, як хотілося б. У такі переломні етапи люди частіше наважуються на зміни і експерименти, в тому числі і в сексуальному і партнерському плані.

Джерело

Поділись


Новини партнерів