Виявляється, що цей продукт є головною причиною розвитку раку в організмі, а ми вживаємо його щодня!
Наука не стоїть на місці і багато досліджень виявляють зв’язок злоякісних пухлин з одним і тим самим продуктом.
Тому нещодавно було зроблено припущення, що саме цей продукт є причиною розвитку пухлин.
Як ви вже здогадалися, мова йде про цукор.
Вчені стверджують, що цукор чинить значний вплив на розвиток ракових клітин в організмі, а найголовніше, те, що практично кожна людина регулярно його вживає.
Недавнє дослідження, підтвердило, що цукор є причиною багатьох проблем із здоров’ям, таких як:
- діабет
- метаболічний синдром
- гіпоглікемія
- гіперглікемія
- серцеві захворювання
- рак і інші.
Дослідження показало, що цукор є одним з основних чинників, відповідальних за розвиток пухлини, оскільки в пухлинних клітинах більше глюкози, ніж в нормальних клітинах.
Виявляється, що люди з високим рівнем глюкози в крові, більше схильні до розвитку злоякісних пухлин, оскільки саме глюкоза є їжею для ракових клітин.
Експерти відмічають, що цукор пов’язаний із злоякісними пухлинами з двох причин:
- при підвищеному рівні глюкози в крові ризик розвитку раку значно збільшується
- цукор є найкращою “їжею” для ракових клітин.
Щоб захистити свій організм і зберегти здоров’я, зверніть увагу на кількість цукру, яку ви щодня вживаєте і максимально його зменшіть.
Одне можна сказати точно – цукор не лише провокує збільшення ваги, але і шкодить нашому здоров’ю!