Потужна рослина для очищення крові

Її цілющу силу варто використати для зміцнення свого здоров’я!

Після того, як ви дізнаєтеся лікарську і поживну користь для здоров’я петрушки, ви не лише їстимете її щодня, ви можете захотіти виростити її самостійно! А виростити її дуже просто, навіть на підвіконні!

Зелень петрушки має цінні леткі олії і флавоноїди. Летка олія, відома як міристицин, має хіміопротекторні переваги, що означає, що вона може нейтралізувати речовини, що викликають рак, і, як було доведено, запобігає росту пухлин. Флаваноїди, такі як апігенин і лютеолін, виявлені в петрушці, діють як антиоксиданти для захисту клітин від окислення.

Цілющі властивості петрушки допомагають позбавитися від багатьох хвороб: анемії, інфекцій сечового міхура, покращують травлення і здоров’я нирок, усувають неприємний запах з рота, позбавляють від болів і запалення при артриті і подагрі, очищаюють кров, усувають затримку зайвої рідини і набряки, усувають газоутворення, зміцнюють імунітет.

От як правильно застосовувати петрушку, щоб вона принесла користь для здоров’я.

Використання петрушки

Краще всього використовувати петрушку, коли вона свіжа. Її можна сушити або заморожувати, але так вона втрачає велику частину свого смаку.

Найпростіший спосіб отримати переваги для здоров’я петрушки – це просто з’їсти її свіжою. Це особливо актуально для лікування захворювань травлення і усунення неприємного запаху з рота. Просто їжте декілька гілочок петрушки щодня і ви помітите результати дуже скоро.

Ви завжди можете приготувати і чай з листя петрушки, використовуючи 2 чайних ложки свіжої або сушеної петрушки на 2 склянки окропу. Дайте дати йому настоятися впродовж 10-15 хвилин, потім процідіть його і додайте ложечку меду.

Ви також можете додати петрушку у свої страви і салати.

Вона відмінно доповнить зелені смузі, підвищуючи їх здатність до детоксикації.

Джерело

Поділись


Новини партнерів