Як схуднути на 10 кілограмів, виключивши зі свого раціону всього 5 продуктів?

Якої б дієти ви не дотримувалися, важливо одне – дотримуватися режиму і міри. По суті, якби ми кожного дня харчувалися в один і той самий час, привчивши організм до певного набору продуктів, він працював би як годинник. Але бажання спробувати щось нове, часом в неймовірних кількостях, буває набагато сильнішим. Ми закликаємо не боротися зі спокусою, а просто взяти за правило не їсти на ніч, причому певні продукти. Відмовившись від вживання цих продуктів після шести, ви почнете швидко втрачати вагу.

КОЗЯЧИЙ СИР

Прихильницям сиру доведеться почекати до сніданку. Особливо тим, хто обожнює запивати його червоним сухим вином(воно теж є в цьому списку). Науково доведено, що саме в козячому сирі містяться особливі жири, які відокремлюють стравохід від шлунку. Саме з цієї причини ви не обмежуєтеся шматочком, а з’їдаєте багато сиру, тому що виникає помилкове відчуття голоду. До того ж козячий сир швидше згортається в шлунку і може викликати неприємні відчуття, здуття і сповільнювати перетравлення їжі.

ТЕМНИЙ ШОКОЛАД

Поки дієтологи всього світу запевняють вас, що краще замість молочного шоколаду з’їсти темний, наука доводить протилежне. У темному шоколаді високий вміст кофеїну і теоброміну, які «дружать» з кортизолом і збуджують апетит. Тому одним шматочком «до чаю» ви не обмежитеся, а вранці помітите сліди нешкідливих солодощів на талії.

ГОСТРИЙ СОУС

Вночі шлунок повинен відпочивати, а гостра їжа, навпаки, тримає його в тонусі і змушує працювати в повну силу. Подразнена слизова вимагає відновлення, отже, щоб її відновити, треба заполірувати гостру вечерю жирною їжею або солодким, а це тягне за собою ще більший ризик.

ВИНО

Якщо випити вино менш ніж за 2 години до сну, організм, отримавши заряд антиоксидантів, виявляється неспроможним до глибокого сну, а мозок зберігає активність. Це призводить до недосипання (навіть якщо спочатку вам здається, що ви виспалися), вироблення кортизолу і переїдання на наступний день.

ВИПІЧКА

Складно не спробувати ароматний пиріг, який приготувала мама на честь вашого приїзду, але за вікном уже пізній вечір. Повірте, краще залишити це задоволення на завтра. Прості вуглеводи, особливо отримані в нічний час, організм гарантовано переробляє в жир, тому що енергія йому зараз не потрібна.

Поділись


Новини партнерів