Пиття води по японській схемі допоможе впоратися з багатьма недугами

Чи знаєте ви, що японці починають свій день зі склянки води? Багато досліджень доводять благотворний вплив цього ритуалу на стан здоров’я. Дійсно, оздоровлення за допомогою води допомагає справлятися з багатьма недугами. Давайте дізнаємося всі деталі!

Вода після пробудження принесе максимальну користь.

Ранковий прийом води на голодний шлунок попереджає мігрені, м’язові спазми, проблеми з серцем, бронхіт, астму, епілепсію, менінгіт, захворювання нирок і сечостатевої системи, діарею, діабет, запор, блювання, геморой, хвороби очей, захворювання носоглотки і інші. При цьому існує певна схема, дотримуючись якої, водне лікування дасть максимальний результат.

Вставши з ліжка вранці, перш ніж почистити зуби, необхідно випити на голодний шлунок чотири рази по 160 мілілітрів води, разом 640. І тільки після цього почистити зуби. Головне – утриматися від їжі і пиття на наступні 45 хвилин. По закінченні цього часу дозволяється поснідати. Слід зазначити, що для найкращого результату бажано відмовитися від пиття на дві години після будь-якого суттєвого прийому їжі.

Якщо через якісь порушення в здоров’ї неможливо вживати таку кількість води після сну, починайте з тих доз, які не викликатимуть у вас дискомфорт. При цьому кожен день трохи збільшуйте порцію, поки не дійдете до необхідних 640 мл. Такий спосіб дозволяє позбутися від багатьох хвороб, а якщо ви є власником здорового тіла, дана процедура в рази збільшить кількість енергії.

Читайте також: Основні симптоми поганого кровообігу, про які варто знати кожному

Як пити воду, щоб стати здоровішими

Зверніть увагу на те, що для певних хвороб існує також період часу, в який потрібно приймати воду за заданою схемою:

  • При запорі потрібно дотримуватися схеми не менше 10 днів.
  • При підвищеному кров’яному тиску вам знадобиться 30 днів.
  • При діабеті – 30 днів.
  • При гастриті – 10 днів.

При бажанні пити воду на голодний шлунок таким чином можна стільки, скільки захочете, хоч все життя. Одним з плюсів даного методу є відсутність протипоказань і побічних ефектів. Головне, прислухатися до свого організму.

Поділись


Новини партнерів