Які продукти впливають на довголіття?

Дієтологи стверджують, що саме особливості і звички харчування найбільше впливають на тривалість життя. “Країна здоров’я” дізнавалась, які продукти уповільнюють процеси старіння.

Існуюють продукти, які можуть подарувати нам здоров’я та довголіття. Зокрема, одим з кращих продуктів для продовження життя фахівці вважають морську жирну рибу, не обов’язково дорогих порід (хороший приклад – оселедець). Її регулярне вживання допомагає організму протистояти старінню мозку, а також надає позитивну дію на регуляцію роботи серцево-судинної системи.

Інший продукт для довгого життя – це авокадо. Його плоди нейтралізують “поганий” холестерин в організмі. Крім цього, авокадо має антиоксидантні властивості, сповільнюючи процес старіння клітин.

Читайте ткож: Народний засіб для очистки нирок

Горіхи, за словами експертів, є унікальним продуктом тому, що вони одночасно вкрай поживні і сповнені речовин, які прискорюють спалювання жирів. Горіхи містять в собі омега-3 жирні кислоти, які беруть участь у захисті організму від раку.

Цибуля і часник незамінні в сезон застуд і грипу. Вони є найвідомішими овочами, які позитивно впливають на імунітет. Але слід пам’ятати, що продовженню життя цибуля і часник сприяють, коли їх вживають в сирому вигляді.

Джерело

Поділись


Новини партнерів