Найпростіший секрет довголіття

З роками людське тіло всихає, і це призводить до згущення крові, а шкіра і м’язи перестають бути еластичними. Головні болі частішають, адже мозок теж втрачає вологу, з’являється сильна ломота в суглобах. Як вирішити ці проблеми і жити довше – читайте у “Країні здоров’я”.

Вода – прекрасний носій інформації і енергії, вона легко їх записує і довго зберігає. Тому не слід лаятися при воді, сваритися, гніватися або плакати. Негативні емоції запишуться в ній і будуть надалі впливати на тіло людини. Здоров’ю ж принесе користь лише позитивно заряджена вода. Як же зарядити воду? Увімкніть класичну музику, почитайте при воді хороші книги. Накрийте склянку або банку листком з красивими віршами. Найкраще буде написати: “Я люблю тебе”. Така вода вбере любов і подарує її вашому організму.

За допомогою листка з написом ви зможете зарядити воду саме тими емоціями, які вам необхідні. Вчені проводили дослід: розподілили воду на невеликі порції, зарядили її за допомогою різних установок, заморозили, а отриманий візерунок уважно розглянули. Вода, яка «слухала» класичну музику, застигла красивим, тонкими візерунками. Вода з написом «люблю» перетворилася в прекрасну частинку льоду, заморожену з ефектом вітражу. Сніжинки, застиглі під важкий рок, були з мінливими хвилями – довгими і уривчастими. Найцікавіший результат вийшов у води з надписом: “Я вб’ю тебе” – на льоду було видно дві фігури, причому, одна ніби душила іншу.

Практики йоги радять пити вранці воду приблизно 40 градусів. Одна склянка, а краще дві, та й три, шкоди не завдадуть. Однак, якщо раніше ви не пили воду зранку, то краще почати з невеликих порцій. Вода саме кімнатної температури найбільш цілюща для організму людини. Вона також називається «швидкою» водою. Чому ж? Як відомо, вода всмоктується не в шлунку, а в тонкому кишечнику. Чим швидше вона туди проникне, тим швидше тіло отримає необхідну воду.

Поділись


Новини партнерів