Медики пояснили, кому потрібно їсти цибулю і часник

Користь часнику для здоров’я. Як всім давно відомо, користь часнику в тому, що він допомагає при вірусних захворювань, за рахунок високого вмісту аліцину, який блокує віруси в нашому організмі. Також, часник цінують за його антибактеріальні властивості, він вбиває бактерії і допомагає швидше одужати. Користь часнику ще в тому, що він допоможе вам значно знизити рівень холестерину в крові.

Підходить часник і для очищення організму, звичайно, розвантажувальний день на часнику це вже перебір, але ось тиждень поспіль вживати головку часнику в день – величезний плюс для вашого здоров’я і фігури. Корисний часник і для серця, його використовують для профілактики серцево-судинних захворювань. Варто відзначити, що величезна користь часнику для організму ще в тому, що він запобігає виникненню тромбів, тобто, вживаючи часник регулярно, вам не страшний інсульт. Медики підтверджують, що часник допоможе вам ще й захистити себе від раку.

Користь цибулі для здоров’я. Не менш корисною для здоров’я є цибуля. ЇЇ користь полягає в її здатності вбивати віруси і бактерії. Цибуля зміцнює імунітет, одна цибулина в день – і ви здорові і активні. Цибуля – відмінний помічник в боротьбі із запорами, вона прискорює метаболізм і поліпшує травлення. Рекомендується поєднувати цибулю з м’ясними і жирними стравами, так вони краще засвоюються. Користь цибулі в тому, що її вважають відмінним снодійним, якщо у вас проблеми зі сном, спробуйте з’їдати на ніч трохи цибулі. Вона допоможе знизити артеріальний тиск, також, у випадку з високим тиском допоможе і цибулевий сік. Вживання цибулі позитивно впливає на роботу нирок, серця і печінки.

Читайте також: Лимонад для очищення організму

Порівнюючи цибулю і часник, користь цих продуктів однаково важлива для нашого організму. Особливо, слід звернути увагу на ці продукти взимку, або якщо у вас загострення хронічних захворювань. Цибуля і часник допоможуть вам почувати себе набагато краще і бадьоріше. Постарайтеся вживати їх хоча б раз на тиждень і ви точно помітите результат. Будьте здорові.

Джерело

 

Поділись


Новини партнерів