Цей продукт краще за інших справляється із зайвою вагою

Ці народні методи допомагають очистити кровоносну систему від усього, що завдає їй шкоди:

Настоянка на каштанах з горілкою. Сухі каштани слід подрібнити і висипати в скляну ємність, вони повинні зайняти три чверті від всього обсягу банки. Після цього необхідно залити каштани хорошою горілкою до шийки банки. Поставити в темне прохолодне місце на три тижні. Коли настоянка буде готова слід приймати її протягом 30 днів по столовій ложці 3 рази на день за півгодини до їди, запиваючи водою.

Медова настоянка з насінням кропу і коренем валеріани. Готується ця настоянка просто: візьміть трилітровий бутель і заповніть його 2 склянками меду, 1 склянкою подрібненого насіння кропу, 2 ст. ложками перемеленого сухого кореня валеріани, а потім залийте все це двома літрами окропу. Ретельно перемішайте, перелийте в термос і настоюйте 24 години. Перед вживанням настій потрібно процідити. Пити для очищення крові по столовій ложці 3 рази на день протягом місяця.

Читайте також: 3 чашки цього напою в день можуть запобігти інсульту

Настій на кропиві. Для його приготування знадобляться сухе або свіже листя кропиви в кількості 1 чайної ложки і склянка окропу, яким потрібно буде залити подрібнену кропиву. Дати охолонути і заодно настоятися протягом години і приймати так само, як і попередні настойки, тобто по три рази на день за півгодини до прийому їжі цілий місяць.

Займатися самолікуванням в разі, якщо у вас є хронічні захворювання, не варто. В такому випадку правильніше і безпечніше буде медична допомога і лікування, прописане професійним медиком.

Джерело

Поділись


Новини партнерів