Пілінг в домашніх умовах: 3 простих рецепта

Наша шкіра потребує постійного оновлення та очищення, але добитися цього за допомогою звичайного вмивання – неможливо. Тут потрібен більш ретельний догляд і допомогти в цьому нам можуть скраби або пілінги.

Звичайно ж, ці миючі засоби можна купити в будь-якому косметичному магазині, адже їх асортимент зараз дуже великий і різноманітний, проте купувати неперевірений засіб – це величезний ризик і завжди існує небезпека нашкодити шкірі.

Тому ми рекомендуємо вам спробувати зробити пілінг власними руками з підручних інгредієнтів, які є вдома у кожної господині:

1. Цукровий пілінг

Цей рецепт дуже простий, адже для нього вам знадобиться всього два інгредієнти – мило і цукор.

Візьміть мило і ретельно намильте їм руки до утворення піни, яку потім нанесіть на обличчя (крім області навколо очей!), а потім насипте на долоні чайну ложку цукру і помасажуйте шкіру. Змити пілінг необхідно теплою водою.

2. Пілінг від жирного блиску

Вам знадобиться: мило і сода.

Цей пілінг робиться за принципом першого рецепта, тільки замість цукру – сода. Тільки пам’ятайте, що цю процедуру не можна проводити довго, щоб отримати необхідний результат вам знадобиться всього кілька секунд. Ретельно змийте пілінг з обличчя і промокніть шкіру чистим рушником.

3. Кавовий пілінг для видалення відмерлих частинок

Інгредієнти: зерна кави, яєчна шкаралупа, сметана, яєчні жовтки

Подрібніть зерна кави і яєчну шкаралупу в кавомолці, а потім змішайте суху суміш з 1 яєчним жовтком і столовою ложкою сметани. Нанесіть масу на обличчя і помасажуйте шкіру кілька хвилин, залиште маску на 15 хвилин і в кінці вмийтеся теплою водою.

Джерело

Поділись


Новини партнерів