Схуднути на 6 кг зовсім не складно

?????????????????????????????????????????

Якщо щодня по 30 хвилин виконувати фізичні вправи, то за два місяці можна стати стрункішою на кілька кілограмів. Таку методику схуднення запропонували вчені з Університету Ньюкасла.

30-хвилинне щоденне тренування разом зі зміною раціону харчування допоможуть практично всім бажаючим схуднути, заявив провідний експерт проведеного експерименту професор Майк Тренелл. Авторами даного дослідження були проаналізовані дані 20-річного досвіду фахівців зі схуднення. Запропонована ними методика дозволяє скинути близько 6 кг за два місяці.

За словами вчених, фізична активність, яка сприяє схудненню – це ряд високоінтенсивних вправ, таких як віджимання, стрибки в висоту, присідання і біг на місці. Говорячи про харчування, в комплексі з яким повинні виконуватися вправи, фахівці пояснили: воно не повинна бути постійно однаковим. Важливо не тільки відмовитися від шкідливих продуктів, що містять високі рівні цукру і перероблених жирів, але і харчуватися якомога різноманітніше. В такому випадку раціон стане «тренуванням» для кишкового мікробіома і допоможе прискорити обмін речовин, відзначили експерти.

Читайте також: Виявлено, що цей сік корисний для здоров’я серця і судин

Автори дослідження додали, що принцип «30 хвилин фізичної активності в день плюс здоровий раціон» не тільки може допомогти схуднути – крім зниження ваги його дотримання дозволяє нормалізувати рівень цукру в крові, а також оздоровити серце.

Джерело

Поділись


Новини партнерів