3 народні засоби, які допоможуть схуднути

Для зниження ваги не варто вдаватися до модних препаратів синтетичного походження. Краще використовувати народні засоби для схуднення. Вони випробувані багатьма людьми і їх вплив на організм не такий агресивний.

Пам’ятайте, що не потрібно розраховувати на ефект швидкого позбавлення від зайвої ваги. Навчіться правильно харчуватися і займайтеся фізичними вправами.

Мед

Незважаючи на те, що практично будь-яка дієта передбачає повну відмову від солодкого, мед може стати надійним помічником в схудненні. Він заповнює необхідність в цукрі і насичує організм вуглеводами. При його вживанні виробляється багато жовчі, яка допомагає переробляти жир.

Щоб приготувати медовий напій для схуднення, змішайте 1 ч.л. меду і 100 теплої води. Пийте його на голодний шлунок двічі в день, вранці і перед сном.

Трав’яний чай

Один з найдієвіших рецептів для схуднення – чай ​​на травах, до складу якого входять цілющі рослини.

До сухих ягід горобини додайте сушене листя кропиви або листя шипшини (7:3), залийте окропом (2 склянки) і настоюйте протягом 10 хвилин. Потім накрийте і залиште на 4 години. Пийте по половині склянки (між їжею, 3 рази на день).

Візьміть кору крушини, корінь кульбаби, додайте насіння петрушки фенхеля, а також листя м’яти перцевої (крушини 3 частини, інших трав по 1 частині). Залийте 1 ст.л. збору окропом (200 мл), тримайте в чайнику 15 хвилин. Охолодіть і процідіть. Приймайте по 2 ст.л. вранці, перед їжею. Пийте протягом 2 місяців.

До сухого листя ожини додати сушене листя берези і мати-й-мачухи (80 г, 10 г та 10 г). Візьміть 1 частину суміші і залийте окропом (на 1 частину трави – 20 частин води), настоюйте 15 хвилин. Після охолодження пийте по 1 склянці перед ранковим і обіднім прийомами їжі.

Читайте також: 6 сигналів тіла за кілька тижнів до серцевого нападу

Яблучний оцет

Яблучний оцет сприяє виведенню токсинів, зниженню апетиту, зменшенню відкладень жиру і стимулює роботу нирок.

Дві чайні ложки оцту розчиніть в склянці води. Пийте після основного прийому їжі протягом 3 місяців. При цьому не забувайте відразу ж після вживання ретельно полоскати ротову порожнину простою водою.

Поділись


Новини партнерів