Цей продукт потрібно обов’язково додавати в салат для того, щоб бути здоровим!

Всі хочуть бути здоровими, але багато з нас часто піддаються на рекламні маніпуляції і вдаються до дорогих і не ефективних штучних препаратів в той час, як можна їсти давно відомі і дуже прості продукти, і бути здоровим. Так, вчені назвали всього один інгредієнт, регулярне споживання якого призводить до позитивних змін в організмі.

Нещодавно ми писали про те, як вівсяна каша може попереджати рак, а також пропонували рекомендації, як позбутися від бажання їсти фаст-фуд. Цього разу наша стаття покликана спростити ваші пошуки в корисному харчуванні, але посилити ефекти від з’їденої корисної їжі.

Як довело наукове дослідження університету Айови, саме рослинні масла дійсно роблять салат надкорисним, тому можна не морочитися над пошуком дорогих інгредієнтів, а заправляти улюблені овочі невеликою кількістю рослинного масла.

Доведено, що 1-2 ложки олії, доданих до салату, не просто роблять його більш поживним: олія сприяє кращому засвоєнню корисних речовин, які містяться в зелені і овочах. Рослинна олія допомагає засвоїтися лікопіну, вітаміну К, вітаміну А і двом формам вітаміну Е .

Читайте також: 9 причин пити чай з гібіскусу щодня

Думка відомого доктора Венді Уайт говорить про те, що рослинні масла якісно впливають на засвоєння корисних речовин в овочах, а також у першу чергу впливають на попередження раку. Вибирайте будь-яку з улюблених вами олій і робіть смачні салати за типом “Грецького” або з авокадо.

Поділись


Новини партнерів