Топ-5 засобів для детоксикації організму

Детокс-напої за нашими рецептами допоможуть вам отримати легкість, прекрасне самопочуття і міцне здоров’я.

1. Яблуко і кориця

Яблучна вода з корицею.
Яблуко помити, нарізати тонкими часточками і прибрати серцевину. Залити 500 мл бутильованої води без газу, додати 1 ч.л. меленої кориці. Поставити в холодильник на кілька годин, щоб суміш настоялась. Випити протягом дня. Такий детокс-коктейль допоможе нормалізувати обмін речовин і вивести токсини.

2. Лимонний сік і мед

Вода з лимоном.
Вичавити 2 столові ложки лимонного соку. Перемішати з 1 склянкою теплої води, додати 1 чайну ложку рідкого меду і дрібку меленого імбиру. Цей детокс-коктейль потрібно пити вранці, приблизно за півгодини до сніданку. Він покращує роботу печінки, нормалізує обмін речовин і підтримує здорову мікрофлору кишечника.

3. Смузі з ягід і апельсинового соку

Ягідний смузі.
Складіть ягоди 1/4 склянки і шматочки 1 яблука в блендер. Влийте 170 мл апельсинового соку і збийте до отримання однорідної маси. Спробуйте, додайте рідкий мед за смаком і ще раз збийте. Перелийте в склянки і відразу ж подавайте. Такий напій допоможе заповнити дефіцит вітаміну С в організмі.

4. Буряковий смузі

З буряка, яблук, чорниці та імбиру виходить смачний і поживний напій, корисний для метаболізму і роботи серця. Збити в блендері 2 маленьких очищених буряка, 1 маленьке очищене яблуко, 50 г чорниці, 1 ч.л. тертого імбиру і 300 мл води.

5. Грейпфрутовий лимонад

Якщо ви відчуваєте тяжкість і дискомфорт в шлунку, спробуйте грейпфрутовий детокс-напій і подаруйте собі легкість. Листя м’яти помийте, складіть в глечик і розімніть. Грейпфрут помийте, розріжте на часточки і вичавіть сік. Додайте його в глечик разом з шматочками грейпфрута. Залийте водою і дайте трохи настоятися. Додайте лід за смаком і подавайте.

Поділись


Новини партнерів